Kanazawa, Ishikawa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kota Kanazawa
金沢市
Lokasi Kota Kanazawa
Kota Kanazawa aya di Ishikawa, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Ishikawa
Karakter fisik
Area 467,77 km² (180,6 sq mi)
Populasi (as of November 2006)
     Total 455.351
Lokasi 36°34′N 136°39′E
Lambang
Tangkal Ume
Kantor Pamarentahan Kota Kanazawa
Walikota Tamotsu Yamade
Ramatloka resmi: Kota Kanazawa

Kota Kanazawa (金沢市 Kanazawa-shi?) nyaéta ibukota Préféktur Ishikawa di Jepang.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Kanazawa, Ishikawa di Wikivoyage


Shadow picture of Ishikawa Prefecture Préféktur Ishikawa
Flag of Ishikawa Prefecture
Kota-kota
Hakui | Hakusan | Kaga | Kahoku | Kanazawa (capital) | Komatsu | Nanao | Nomi | Suzu | Wajima
Distrik-distrik
Hakui | Hōsu | Ishikawa | Kahoku | Kashima | Nomi
  See also: Kacamatan jeung desa dumasar distrik edit