Kategori:Antartika

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Antarctica 6400px from Blue Marble.jpg
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Katerangan nu leuwih lengkep bisa ditingal dina artikel utama ngeunaan Antartika.

Subkategori

Kategori ieu ngawengku 2 subkategori ti 2.

Artikel-artikel na kategori "Antartika"

2 kaca ti 2 di handap asup kana ieu kategori.