Ki Apu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ki Apu nyaéta salahsahiji tatangkalan anu ngaran ilmiah na Polyosma ilicifolia Blume. Lian ti éta, dipikawanoh ogé kalayan ngaran ki cabe di tatar sunda. Wangun ieu tatangkalan ukur tangkal asli.[1]

Tempat ayana[édit | édit sumber]

Ieu tatangkalan ayana di India, Myanmar, Vietnam, China Wétan, Thailand,jeung di sawatara tempat di Malaysia, nepi ka Australia.[1]

Kagunaan[édit | édit sumber]

Ieu tatangkalan kagunaanna pikeun ngawangun imah.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Daftar nama pohon-pohonan Jawa – Madura (I) Jawa Barat. List of tree species in West Java,, Prawira, R.S.A. (1976). Daftar nama pohon-pohonan Jawa – Madura. Bogor, Indonesia: Bagian Botani Hutan Lembaga Penelitian Hutan, Bogor, Indonesia.