Ki Barera

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ki Barera Nyaeta salah sahiji tatangkalan sunda anu ngaran ilmiahna Tetrastigma dichotomum.[1][2] Ngaran sejen ieu tatangkalan nyaeta Geographical distribution.[1][2]

kagunaan ieu tatangkalan nyaeta kanggo ubar tradisional.[1][2] bentuk asal jeung kahirupan di distribusi geografis.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Harada, K., Rahayu, M. and Muzakkir, A. (2006). Tumbuhan obat. West Java, Indonesia.: Taman Nasional Gunung Halimun. 
  2. a b c d Sosef, M.S.M., Hong, L.T. and Prawirohatmodjo, S (1998). Plant resources of south-east Asia No. 5(3). Backhuys, Leiden, the Netherlands. 859p.