Kim Kibum

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nama : Ki Bum

     Nama Lengkep : Kim Ki Bum (김 기범)
     Nama Cina : Qi Fan
     Tanggal Lahir : 21 agustus 1987
     Tempat Lahir : Séoul
     Umur : 23 ( international ) / 24 ( koréa )
     Bintang : Léo
     Shio : Kelinci
     Gol. Darah : A
     jangkung : 179 cm
     Beurat : 58 kg
     Keluarga : 1 adik perempuan ( Kim SaeHee )
     Atikan : Sangji University lulus 2008
     Agama : Kristen
     nénéhna : Snow white, the natural one
     Hobi : Main tinju, latihan vocal, berlatih ekpresi wajah
     Bakat : Mampu nyarita maké basa inggris
     Debut : “ Kiss Of April ” KBS 2004
     Perempuan idéal : Matanya berbinar-binar, bisa membuatnya jatuh cinta pada
     pandangan pertama
     Posisi : Nge-rapp ( rapper ), bass
     Grup : -
     Catetan Tambahan: Cacak katempona cicingeun, manéhna resep ngélégan budak Suju.
                        mibanda senyum anu alus. Jago akting ( sacara manéhna éta aktor ).
                        Ayeuna deui riweuh kalayan film anyarna. Arang balik ka asrama
                        Suju. 
      Pairna : HeeChul / DongHae 

[1]

Kim Kibum leuwih dipikawanoh ku ngaran Key nyaéta salah sahiji rapper jeung penyanyi di grup. Manéhna jajaka anu dilahirkeun jeung digedékeun di Daegu ieu nyaéta pamaén Ski anu mahér di Daegu Young Shin Middle school. Manéhna kapilih ku S.M National Tour Audition Casting 2005. Saacan gabung jeung SHINee Key pernah tampil di vidéo musik Wonder Boyna super junior salaku pamaén piguran. Key ogé jadi nintang tamu di album solo xiah, xiahtic. Dina taun 2010 Key tampil nganyanyikeun lagu Héaling di album mini munggaran Trax, Trax mini album volume hiji. saterusna Key ogé nyokot bagéan dina lagu Huaséangin Virus (Boy jeung Girl)di album Girl Generation di album ka dua SNSD Oh![2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. (id)[1](diakses tanggal 2 november 2011)
  2. Edisi 8."My idol".terbit taun 2011.Kaca 63