Konotasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Konotasi téh nyaéta rupa - rupa harti atawa rasa tambahan, pakait harti atawa pakait rasa, anu dikandung ku hiji kecap. Upamana kecap gamuleng, harti lain geulis wungkul tapi dibarengan ku rasa pikaresepeun. Konotatip,atawa konotatif, hartina ngandung konotasi. Ngolah konotasi pohara pentingna dina karya sastra, utama puisi.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Kamus Istilah Sastra Sunda. Bandung: Geger sunten. 2016. ISBN 978-602-7785-78-6.