LG G3

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

LG G3 nyaéta telepon cerdas Android nu dikembangkeun ku LG Electronics. Iteu telepon munggaran dirilis di Koréa Kidul tanggal 28 Méi 2014, mangrupa gaganti LG G2 taun 2013.[1][2] Ngawarisan unsur rarancang ti G2, saperti bezel layar ipis katut tombol power sarta volume nu ayana di tukang, G3 ngabédakeun manéh ku ngajadi telepon cerdas munggaran ti pausahaan gedé nu nerapkeun penampil quad HD (1440p), sarta misahkeu sistem infra beureum autofokus hibrid keur kamérana. LG ogé ngunggulkeun "kulit métalik" palastik parabotna — nu dirarancang keur méré penampilan kualitas leuwih luhur duna parabot, sarta antar beungeut pamaké "nu leuwih basajan" maké sistem bantuan pribadi pinter kaintegrasina.

Sistem autofokus laser maké komponén nu awalna dirarancang keur vakum robotik LG.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "LG G3 coming to UK networks on 1 July". CNET. Diakses tanggal 27 May 2014. 
  2. "The LG G3 in America: Where to buy LG's new superphone in the US". CNET. Diakses tanggal 27 May 2014.