Lagu kabangsaan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Lagu kabangsaan (ogé disebut himne atawa lagu nasional) sacara umum nyaéta hiji komposisi musik patriotik anu ngajungjung sarta ngagungkeun sajarah, talari, sarta lalawanan rahayat, diaku boh ku pamaréntah hiji nagara minangka lagu nasional resmi, boh sacara konvensi ngaliwatan pamakéanana ku masarakat.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca