Lee Jinki

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Lee Jinki leuwih dipikawanoh lamun dina panggungmah ngaranna Onew. Manéhna lahir di kota Guangmyéong, Gyéaonggi-do. Manéhna nyaéta pamingpin grup SHINee sarta anggota anu pangkolotna di antara nu séjén. Manéhna asalna lahir ti S.M Academy Casting 2006. Onew gawé duét jeung Lee Hyun Ji, mantan anggota grup proyék Banana Girl, anu judulna Vanilla Love. Salian éta Onew ogé gawé bareng Jessica ti Girls’ Generation anu judulna Il Nyéon Hu (one yéar later). Salian ti éta lee Jinki miboga julukan Dubu atawa Tofu.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Edisi 8."My idol".terbit taun 2011.Kaca 61