Lion Feuchtwanger

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lion Feuchtwanger (lahir 7 Juli 1884 di Munich, Jérman jeung tilar 21 Désémber 1958 di Los Angeles, California) nyaéta panulis nu produktif jeung salah sahiji tokoh penting dina kasusastraan Jérman.[1] Anjeunna dipikawanoh ku novél sajarahna. Novél munggaran karyana nyaéta Die hässliche Herzogin (1923).[2] Kiwari, tulisan-tulisan titilar buku-buku nu pangpentingna tina koléksi ieu panulis, sarta tulisanana sorangan dina rupa-rupa édisi jeung tarjamahanana disimpen dina rak-rak buku jeung lomari Memorial Library Feuchtwanger di Perpustakaan Doheny, California.[3]  

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Lion Feuchtwanger Facts". biography.yourdictionary.com. Diakses tanggal 2019-06-10. 
  2. "Lion Feuchtwanger | German writer". Encyclopedia Britannica. Diakses tanggal 2019-06-10. 
  3. Ullmann, Michaela. "Research Guides: Feuchtwanger Memorial Library *: Home". libguides.usc.edu. Diakses tanggal 2019-06-10.