Parameter lokasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Location parameter)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dina statistik, lamun kulawarga densiti sebaran diparaméterisasi ku paraméter nilai -skalar atawa -vektor μ mangrupa bentuk

fμ(x) = f(x − μ)

mangka μ disebut paraméter lokasi, sabab ieu nilai nangtukeun "lokasi" tina sebaran probabiliti.

Tempo oge[édit | édit sumber]