Parameter lokasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina statistik, lamun kulawarga densiti sebaran diparameterisasi ku parameter nilai -skalar atawa -vektor μ ngarupakeun bentuk

fμ(x) = f(x − μ)

mangka μ disebut parameter lokasi, sabab ieu nilai nangtukeun "lokasi" tina sebaran probabiliti.

Tempo oge[édit | édit sumber]