Masayoshi Ito

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Citakan:Infobox prime minister

Masayoshi Ito (gumelar 15 Désémber 1913 – tilar dunya 21 Méi 1994 dina umur 80 taun) nyaéta pajabat Perdana Menteri Jepang dina masa périodeu 1980

Citakan:Perdana Menteri Jepang