Matéri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Kamandang kontémporer ngeunaan materi nganggap inyana téh minangka kabéh éntitas anu bisa diimeutan sacara ilmiah. Ilaharna, définisi ieu kawates ngan ngawengku éntitas anu dipaké dina fisika.


Nulis.jpg