Max Verstappen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Max Verstappen

Max Verstappen (babar 30 September 1997) nyaéta saurang pembalap Formula 1 anu asalna ti kota Hasselt, Belgia. Anjeunna ayeuna nganggo lisensi Walanda di ajang F1. Ayeuna anjeunna ngagabung sareng tim Red Bull Racing. Verstappen mangrupa jawara dunya F1 musim 2021.[1] Debut F1-na dimimitian di Grand Prix Australia 2015 sareng tim Scuderia Toro Rosso. Anjeunna teras ngalih ka tim Red Bull di Grand Prix Spanyol 2016.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Séveno, Victoria (13 Desember 2021). "Max Verstappen makes history, becoming first Dutch F1 champ". IamExpat (dalam en-GB). Diakses tanggal 12 Desember 2022. 
  2. Ostlere, Lawrence (Citakan:ISO date/fr2). "F1: Max Verstappen wins Spanish GP after Lewis Hamilton and Nico Rosberg crash – as it happened" (dalam bahasa en-GB). The Guardian. ISSN 0261-3077. https://www.theguardian.com/sport/live/2016/may/15/f1-spanish-gp-live-lewis-hamilton-nico-rosberg. Diakses pada 13 Desember 2021 

Kaca Kaluar[édit | édit sumber]