May

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


May (Haruka di Jepang, Vera di Italia) mangrupa salah sahiji nami karakter fiksi dina serial TV Pokémon. May aslina mangrupa karakter dina kaulinan video game Pokémon: Ruby, Shappire, and Emerald.

Profil[édit | édit sumber]

May, anu yuswana 10 taun (sami sareng Ash Ketchum) nyaéta putra istrina Petalburg City Gym Léader, Norman. May gaduh rai anu namina Max.

Awalna May teu resep ka anu namina Pokemon, tapi lami-lami dirina ahirna resep ka Pokemon. Pokemon munggaranana nu ogé mangrupa hadiah ti Professor Birch nyaéta Torchic. Salian ti Torchic, May ogé gaduh Pokemon sapertos Bulbasaur jeung Skitty.

Kabogoh May dina serial Pokemon nyaéta Ash Ketchum. Dirina resep ka Ash ti saprak maranéhna duaan papangih.

Dina hal pakéan, May teu tiasa leupas tina bandana sareng sarung tangan anu dipapake ka mana wae. Salian ti eta, May ogé rewog kana barangdahar. Leuwih ti batan Ash atawa Brock.

Pangeusi sorana dina serial TV nyaéta aktris Veronica Taylor jeung Michelle Knotz.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]