Modul:Location map/data/USA New York

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dokuméntasi pikeun modul ieu tiasa dijieun dina kaca Modul:Location map/data/USA New York/doc.

return {
	name = 'New York',
	top = 45.3,
	bottom = 40.3,
	left = -80.0,
	right = -71.7,
	image = 'USA New York location map.svg'
}