Mona Lisa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
monalisa

Mona lisa(bahasa Italia: Monna Lisa [ˈmɔnna ˈliːza] atau La Gioconda [la dʒoˈkonda], bahasa Prancis: La Joconde [la ʒɔkɔ̃d]), nyaéta lukisan minyak dina kai poplar nu dijieun ku Leonardo da Vinci dina abad ka-16.Lukisan ieu mindeng dianggap minangka salah sahiji lukisan kasohor di dunia.[1]Lukisan ieu dipiboga ku pamarintah prancis ditembongkeun di Musée du Louvre di Paris.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. (dalam bahasa id) Mona Lisa. 2019-02-04. https://id.wikipedia.org/w/index.php?title=Mona_Lisa&oldid=14741159.