Muawiyah bin Yazid

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mu'awiyah bin Yazid ( Basa Arab : معاوية بن يزيد / Mu'āwiyah ibn Yazīd ; taun 664-684) atanapi Mu'awiyah II mangrupikeun khalifah anu maréntah pikeun waktu anu pondok dina 683 dugi 684. Anjeunna khalifah. anu terakhir tina cabang Sufyani, istilah kanggo katurunanana.