Nazisme

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nazisme atawa resmina Nasional Sosialisme (Jérman: Nationalsozialismus), ngarujuk kana ideologi totaliter Partai Nazi (Partai Pagawé Nasional Sosialis Jérman, Jérman : Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei atawa NSDAP) di handapeun kapamingpinan Adolf Hitler.