Nagri (disambiguasi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Negeri)
Jump to navigation Jump to search

Nagri atawa Negri atawa Negeri atawa lianna nu mirip bisa ngalih ka:

  • Nagri (définisina)
  • Nagari - hiji tingkatan dina babagian wewengkon di propinsi Sumatera Kulon nu satingkat jeung désa.
  • Istilah pikeun nagara bagian dina basa Malaysia.
  • Istilah pikeun désa di Maluku Tengah, misalna di Ambon.