Nagri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kadé patukeur jeung Nagara
Pikeun guna lian, tempo Negri (disambiguasi)

Hiji negri mangrupa hiji wewengkon nu légalna kawanoh salaku hiji éntitas dina géografi pulitis. Hiji negri bisa mangrupa nagara daulat merdika atawa nu aya dina kawasa nagara lian, salaku hiji non-daulat atawa baheulana babagian pulitis nu daulat, atawa hiji wewengkon géografis nu kaasosiasi jeung hiji bangsa nu baheulana indepénden kalawan cicirén pulitis nu béda.

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Gnome-globe.svg