Ngaliwet

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngaliwet téh kagiatan ngasakan jeung ngadahar sangu liwet. Sangu liwet nu memehna diolahkeun ku cara maké tehnik diliwet. Istilah ngaliwet bisa pikeun myebutkeun kagiatan ngolahkeun sangu liwetna atawa ogé pikeun nyebut kagiatan ngadaharna. Ngadahar sangu liwet biasana mah dina daun cau, tapi réa ogé ayeuha mah nu maké piring atawa kertas sangu.