Obat hérbal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

OBAT HERBAL nyaéta, obat nu dijieun tina bahan baku nu mangrupa tutuwuhan, nu ngabogaan hasiat atawa mangpaat pikeun kasehatan.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Departemen Kesehatan, Farmakognosi (2003). TANAMAN OBAT TRADISIONAL. Jakarta: Depwrtemen Kesehatan RI.