Lompat ke isi

Obrolan:Éfék ukuran

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Kang, kumaha upami dialihkeun kana Éfék ukuran atanapi Pangaruh ukuran? --Tedi 06:00, 8 Juni 2007 (UTC)

Mangga kang, tapi sigana Éfék ukuran langkung pas, supados teu bingung istilah statistikna. Kuring hoream ngutak ngatik e-na, he he he --budhi

Hehe, da enya atuh, é téh kadang pihoréameun --Tedi 08:38, 8 Juni 2007 (UTC)