Obrolan:Analisis régrési

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Langkung merenah pami ieu artikel dialihkeun ka régrési liniér. Kandar 03:24, 20 Jul 2004 (UTC)