Obrolan:Bilal bin Rabah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Eusina sigana tos leres b, dina bin henteu kapital. Pikeun ngoreksi judul, tiasa dipindahkeun. --kumincir (sawala) 28 April 2017 06.31 (UTC)