Obrolan:Daptar nagara dumasar populasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

naha geuning kalah dipindahkeun kana judul basa inggris? --kandar 15:33, 27 Juli 2006 (UTC)

tadi neangan sambunganna .. punten we atuh pangmalikeun deui .. ngan asana populasi = jumlah penduduk .. --budhi