Lompat ke isi

Obrolan:Heteroskedasticity

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Kang, upami ieu ... aslina kan homoscedasticity jeung heteroscedasticity, kumaha upami henteu ditarjamahkeun sabagian, dirobih upami henteu tetep sapertos aslina: homoscedasticity sareng heteroscedasticity, dirobihna janten homoskedastisitas sareng heteroskedastisitas. Janten pilihannana:

  1. Tetep homoscedasticity sareng heteroscedasticity
  2. Robih janten homoskédastisitas sareng héteroskédastisitas
  3. Simkuring sok nguping, huruf c ditengah sok leungit, janten homosédastisitas sareng héterosédastisitas
  4. Kasaruaan varian sareng Kateusaruaan varian
  5. jsb

--tedi 23:17, 14 Séptémber 2006 (UTC)

Mangga kang kumaha saena, kuring mah sok bingung cara hade nyundakeunna, mung punten tumbuna dicutat, ngarah kuring teu bingung mun neraskeun. --budhi 23:17, 15 Séptémber 2006 (UTC)