Obrolan:International Telecommunication Union

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Haturan kang Kuncen,

Dina baris paling handap, dina jejer kategori, kaserat: Kategori: International Telecommunication Union | Nu ngadeg taun 1865 | Komunikasi tanpa kabel

Sim kuring bade ngauningakeun rehna widang anu digarap ku ITU sanes Komunikasi Tanpa Kabel hungkul, tapi oge Komunikasi Kabel. Komunikasi kabel dibahas di ITU-T (standardisasi).

Sakitu, hatur nuhun.--Hadiyana 09:09, 3 Januari 2008 (UTC)

Kang, sigana mah ti Basa Inggrisna kitu teh. Tapi upami bade ngategorisasi, tiasa nambihan kategori:komunikasi kabel oge. --Tedi 05:57, 7 Januari 2008 (UTC)
Oh kitu ku taeun téh. Hapunten atuh nya; upami narjamahkeun tina basa Inggris, probados mah témpo-témpo henteu merhatoskeun "baris" katégori. Namung, dinten Jumaah kamari komunikasi kabel sareng komunikasi nirkabel, tos dihijikeun janten katégori telekomunikasi. Hatur nuhun.--Hadiyana 06:15, 7 Januari 2008 (UTC)

Sundana?[édit sumber]

Kang, Asep, kuring protes. Dina bagian awal artikelna disebutkeun istilah2na dina basa asing, oge dina tumbu antarbasa oge katingal yen ngaran eta organisasi teh dialihbasakeun ka rupi2 basa. Naha henteu dialihbasakeun kana Sunda? Mun bade, jadi naon? 'Paguyuban Telekomunikasi Internasional'? Heuheu... Punten lami tilem. --kandar 13:04, 3 Januari 2008 (UTC)

Aeh kang Kandar, kumaha damang? Pakepuk ku padamelan panginten, nya.
Perkawis ngaran ITU saleresna mung aya 6 basa resmi di ITU téh nyaéta basa Perancis, basa Inggris, basa Spanyol, basa Rusia, basa Arab, sareng basa Cina. Kumargi kitu, ITU gaduh 6 nami resmi dumasar kana basa-basa éta.
Sanaos kitu, usulan kang Kandar atos diakomodasi; dina bagian awal ieu artikel tos dituliskeun ngaran ITU dina basa Sunda, tangtosna sanes nami resmi ieu paguyuban.--Hadiyana 01:16, 4 Januari 2008 (UTC)

Owh... ari manawi teh sanes ngaran resmi. Nya pami kitu mah teu kedah atuh, Kang. Alihbasa Sunda cukup sakadar katerangan tambahan dina awal artikelna bae, sugan... Nuhun. --kandar 03:44, 4 Januari 2008 (UTC)

Mangga upami badé kitu ogé, urang robih deui.