Obrolan:Jagat nyongkab

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Udara sareng Hawa[édit sumber]

Kang kandar, punten kecap udara dina paragraf munggaran dihapus ki sim kuring kumargi redundansi sareng kecap hawa. Numutkeun Sundanese English Dictionary karya bapa R. R. Hardjadibrata, hawa teh sami sareng air (dina basa Inggris) atanapi udara (dina basa Indonesia. Henteu nanaon? --Hadiyana 04:04, 2 April 2008 (UTC)

Mangga, hatur nuhun kana koreksina. --kandar 12:10, 2 April 2008 (UTC)

Dina sababaraha artikel, katingalina "hawa" nujul kana kecap "suhu". Kumaha tah? --Tedi 00:24, 3 April 2008 (UTC)

Muhun, harita kuring nganggap hawa teh suhu. Ke ka payun bd dilereskeun. Sugan... --kandar 09:00, 3 April 2008 (UTC)