Obrolan:Jemah, Jatigedé, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jemah atanapi Jémah nya? Hartosna naon? --tedi 12:21, 26 Séptémber 2006 (UTC)