Lompat ke isi

Obrolan:Kendang

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Kendang sareng Gendang[édit sumber]

Punten kang, aya sakedik input ti sim kuring. Gendang mah sanes tina basa Sunda tapi bahasa Indonesia. Ku kituna, dina ieu kaca, saena diserat "kendang" wae, henteu kedah digunaken kecap "Gendang"

Mangga atuh, akntun dialihkeun ka Kendang --Tedi 14:22, 9 Nopémber 2007 (UTC)