Obrolan:Kendang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kendang sareng Gendang[édit sumber]

Punten kang, aya sakedik input ti sim kuring. Gendang mah sanes tina basa Sunda tapi bahasa Indonesia. Ku kituna, dina ieu kaca, saena diserat "kendang" wae, henteu kedah digunaken kecap "Gendang"

Mangga atuh, akntun dialihkeun ka Kendang --Tedi 14:22, 9 Nopémber 2007 (UTC)