Obrolan:Pedes (bungbu)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Obrolan:Pedes)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Punten,, bilih lepat. nami pedes teh nujulna kana tangkalna atanapi bumbuna... ku abdi bade dirobih pami nujul kana tangkalnamah.. Sopianwar (sawala) 22 Maret 2016 06.30 (UTC)