Obrolan:Rékayasa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rada mangmang saleresna mah, naha kecap engineering teh pasna ditarjamahkeun janten naon? Dina basa Indonesia, aya dua harti: rekayasa jeung teknik. Tah ari engineering ieu nu mana nya? Asana mah langkung caket kana teknik, basa Sundana tehnik meureun nya? Pami pada nyatujuan mah, artikel ieu badé dialihkeun ka artikel tehnik. Kandar 03:43, 19 Jul 2004 (UTC)

Kecap engineering nu nuduhkeun hiji prosés ditarjamahkeun 'rékayasa', sedengkeun 'engineering' dina nami jurusan di universitas ditarjamahkeun 'téknik'.