Obrolan:Randublatung, Blora

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

aku cah randu endi wonk-wonk kok ga enek sing nongol

enek sitok

wong beran lagi iprik - iprik kang.ppodo golek kamolyan nak pati kanggo sangu urip nak deso sokmben to