Obrolan:Sistim informasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

contoh wawaran .....contoh pengumuman bahasa sunda Layang Pangangkir Assalaamu'alaikum warohmatullohi wabarokaatuh, Manawi teu aya cegahing Gusti Nu Mahasuci, nu kakasihna Rahmat Arifin, SPd. baris ngalaksanakeun sunah Rasul anu Insya Allah dilaksanakeun dina,

Dinten: Sabtu, 04 Desember 2010 Waktos: 11.00- 15.00 Tempat: Jl. Cibolerang Barat No. 82 Rt 03/01 Cigondewah Rahayu Teu kinten bingahna upami Sadérék kersa rurumpaheun sumping dina waktosna. Kalayan kaweningan galih disuhunkeun hibar pangdu'a ti sadayana.

Kana kaweningan galih Sadérék, teu aya sanes hatur nuhun anu kasuhun.

Wassalaamu'alaikum warohmatullohi wabarokaatuh