Obrolan:Tés hipotésa statistik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

dumasar kasapukan dina basa Indonésia, kecap2 hipothesis, analysis, jeung sabangsana, diserep jadi hipotésis, analisis. Jadi, kusabab sacara umum basa Sunda mah nuturkeun pola serepan dina basa Indonésia, sigana langkung payus mun ieu artikel dialihkeun ka tés hipotésis statistik. --kandar 13:33, 14 Séptémber 2006 (UTC)

Satuju --tedi 23:03, 14 Séptémber 2006 (UTC)