Obrolan:Tarumanagara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anjeun urang sunda rada gelo atawa hayang balik kajaman purba.moal ngarti bahasa indonesia.bikin pusing kepala gue.pergunakan bahasa indonesia tinggalkan bahasa dewa dewa.

Kunaon, Gan? Teu bisa basa Sunda atawa kumaha anjeun téh? Saha nu rék balik ka jaman purba? Ari basa déwa téh nu kumaha? Anjeun kungsi ngobrol jeung déwa? Kuring-kuring mah darma ngamangpaatkeun warisan karuhun, basa Sunda téh warisan karuhun urang Sunda, lin? Upama teu bisa mah, nya mangga baé paké nu basa Indonésia/basa Inggris. Kabeneran kuring gé nguncénan di nu basa Indonésia téh... kandar 03:26, 8 Agustus 2005 (UTC)