Obrolan:Wanasari, Wanayasa, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sakaemut sim kuring Desa Wanasari teh pamekaran ti Desa Wanayasa mun teu salah tahun 70an basa wanci harita kuring sakola di SD 4 Pameungpeuk,cakupan wilayah desa: Pameungpeuk,Kandangsapi jeung Babakan,harita nu jadi Kades mimitian nyaeta Bp.Aeng/katelahna Lurah Aeng ari rorompokna payunen balaidesa nu ayeuna jadi POM Bensin di Pameungpeuk. Wanci ayena kuring teh sok sono hayang papanggih jeung babaturan basa sakola di SMP Sangkuriang Wanayasa angkatan th.77 diantarana; Neng Ema putrina Pk.Danu,Neng Sundari,Neng Ubed,Neng Rodiah jeung nu sejena juragan2 Wanayasa diantarana; Jhon Aam/ceunahmah nyaleg PKS,Jhon Dadi setiadi,Jhon Edi Uding,Jhon Aep(babakan pangkalan,inget harita kungsi babarengan ulin nikreuh lalampahan ka Curug Cipancar,harita kungsi euruen nyimpang di lemburna Neng Rodiah/Pr.Guru Rosyid di Parakan Ceuri.(kumaha wartosna akang,euceu,daramang. mun aya waktos cobi silih bejaan....BBS/Pameungpeuk 08174968008,081312132007. diantos wartosna.nuhun