Obrolan MédiaWiki:Namespace

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sanes kedahna kieu?[édit sumber]

Inggris (MD) => Sunda (DM)

  • Outerspace => spasi luar
  • Innerspace => spasi jero
  • Namespace => spasi ngaran

-- DiN 21:05, 24 Agustus 2006 (UTC)