Obrolan Wikipedia:Bot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kang, Escarbot bade di-status bot-keun moal? --Tedi 01:49, 19 Désémber 2006 (UTC)

Saena mah kitu... heheh... Ke pami salse wang dugikeun ka nu dibendo. --kandar 03:10, 19 Désémber 2006 (UTC)