Obrolan citakan:Lemahabang, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kecamatan Lemahabang ayeuna aya 13 Desa. salian ti 9 desa nu tos kasebat tambihanana desa Picungpugur, Tuk Karangsuwung, Belawa dan Wangkelang. Hatur nuhun