Lompat ke isi

Obrolan citakan:Lemahabang, Cirebon

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Kecamatan Lemahabang ayeuna aya 13 Desa. salian ti 9 desa nu tos kasebat tambihanana desa Picungpugur, Tuk Karangsuwung, Belawa dan Wangkelang. Hatur nuhun