Obrolan pamaké:Dian Maskoen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagéa, Juragan! Haturan wilujeng sumping, wilujeng gabung sareng komunitas Wiki Sunda! Salaku pangdeudeul, mangga uningaan Pangwanoh jeung Kursus kilat, atanapi mangga aos bagbagan Pitulung. Sumbangsih salira diantos pisan! --kandar 13:28, 3 Juli 2006 (UTC)