Obrolan pamaké:Ilham AG

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

@Ilham AGHayu ngédit jeung ngadamel deui artikel! Sumanget ah! --YogiYY (sawala) 6 Nopémber 2017 04.39 (UTC)[balas]