Oemarji,boen s

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Oermarji, boen s téh nyaéta salah sahiji inohong nu babarkeun di jakarta 11 desember 1940, anjeunna wafat kaping 11 oktober 2011 di jakarta, di yuswa 71 taun. anjeunna menangkeun gelar Doktor di Universitas Leyden, Belanda (1972).[1] teu mung éta hungkul anjeunna ogé ngamenangkeun Anugrah Seni Pemerintah RI (1971). anjeunna ogé kungsi jadi rédaktur majalah Basa jeung sastra. [1]karya nu penting na aya di jero ngawangun kritik;

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Kutha Ratna, Nyoman (2018). Ensiklopedia 2000 Istilah Biografi Karya dan Sastra. yogyakarta: Pustaka Pelajar. p. 521. ISBN 9786022297437.