Oksidasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Vérsi Aksara / ᮗᮦᮁᮞᮤ ᮃᮊ᮪ᮞᮛ

Oksidasi mangrupa prosés jadina réaksi antara molekul oksigén jeung molekul nu aya dina hiji barang.[1] Prosés oksidasi mangrupa hiji prosés di mana aya panguraian mineral nu ngandung logam ku oksigén antukna ngajadikeun karat nu mangrupa hiji wangun pelapukan sacara kimia.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b (id)Oksidasi Adalah (diakses ping 4 November 2015)


Nulis.jpg