Onomatope

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Onomatope (basa Yunani: onomatope), nya ėta ngajieun ngaran, pamakėan kekecapan pikeun nurutan sora anu tangtu.[1] Aya dugaan tina sababaraha kecap di hiji bahasa nyaeta mangrupa sora. Onomatope digunakeun sapanjang abad,

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Kutha Ratna, Nyoman (2018). Ensikiopedia 2000 Istilah Biografi Karya Metode. Yogyakarta: Pustaka Pelajar. p. 522. ISBN 9786022297437.