Otto Sander

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Otto Sander
Sander taun 2008
Gumelar30 Juni 1941
Manover, Jérman
Tilar dunya12 Séptémber 2013 (yuswa 72)
Dublin, Jérman
Maot lantaranKanker
PagawéanAktor
Taun aktip1980–2013
PasanganMonika Hansen (?–pupus)

Otto Sander (gumelar 30 Juni 1941 – tilar dunya 12 Séptémber 2013 dina umur 72 taun) nyaéta saurang aktor ti Jérman.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Replace this image male.svg