Paguyuban Mahasiswa Sastra Sunda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sajarah[édit | édit sumber]

ieu eusina pedaran sajarah[1]

Titimangsa ngadegna Pamass[édit | édit sumber]

awal ngadegna Pamass[édit | édit sumber]

Kagiatan[édit | édit sumber]

ieu eusina kagiatan anu aya di Pamass[2]

Struktur pangurus jeung Ais Pangampih[édit | édit sumber]

eusina gurat badag organisasi di Pamass[2]

Prestasi[édit | édit sumber]

eusina préstasi nu tos dicangking ku Pamass

Daptar Pustaka[édit | édit sumber]

  1. http://www.unpad.ac.id/fakultas/ilmu-budaya/sastra-sunda/
  2. a b Ryandi,Nova.2014.pieunteungeun.Bandung:PustakaPamass.